آجرنما ملیکا آجرنما ملیکا


درباره ما

آجرنما ملیکا

تاریخچه آجرنمای ملیکا:

به منظور تأمین خواسته های مشتریان که همان افزایش عمر و بهبود کیفیت آجرهای مصرفی در نماهای بیرونی و داخلی ساختمان بوده است، در سال 1385 اقدام به احداث یک واحد R&D به منظور تحقیق در رابطه با تولید آجر از سنگ های کوهستان (شیل) را نموده و در سال 1386 اولین محصول تولید شده از شیل را به بازار مصرف ارائه کرده است. شیل، طبق تعریف، سنگی است که به سهولت ورقه ورقه و یا در امتداد سطوح معینی شکسته می شود. با تغییر میزان سدیم، پتاسیم و کلرید و Al203 در معادن متفاوت، آجر منتج از این شیل، رنگی متفاوت خواهد یافت (رنگ های پرتقالی، گلبهی، زرد و ...). محصول حاصل از پخت شیل مشکلات حاصل از آجرهای سنتی که از خاک رس تشکیل می شوند از قبیل: عدم مقاومت بالا، جذب آب بالا، تغییر رنگ نامناسب که آثار نامطلوبی در نمای ساختمان دارد را بر طرف نموده است زیرا کانی های شیل، فاقد رنگ های شیمیایی ترکیبی بوده و آجر تهیه شده از شیل، دارای رنگ ثابت و عدم تغییر رنگ در طول زمان های متمادی، مقاومت مکانیکی بالا جهت استحکام بیشتر آجر و جذب آب مناسب، جهت جلوگیری از ریزش پوسته آجر در طول زمان، مقاومت در مقابل یخ زدگی جهت مناطق سرد، پرباران و کوهستانی، دارای رنگ های متنوع و مطابق با استانداردهای روز دنیا و دارای تأییدیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در کلیه رنگ های تولیدی می باشد.

 

کارخانه آجرنمای ملیکا اولین واحد تولید آجر زرد رنگ از جنس شیل در سطح کشور است.

این کارخانه به منظور افزایش کیفیت و کنترل رنگ و مشخصات فیزیکی آجر، اقدام به ایجاد کوره های تمام اتوماتیک نموده است. به کارگیری این تکنولوژی باعث حذف رنگ های نامطلوب در حین پروسه پخت، و پخت کامل و یکنواخت در طول زمانهای مختلف می شود که منتج به ایجاد محصول همگن و یکدست می گردد. درحال حاضر، این کارخانه یکی از بهترین تولیدکنندگان انواع فرآورده های شیل و نسوز نماهای ماندگار ساختمان با کیفیت عالی و قابل رقابت با مشابه خارجی در سطح جهان است.

 

پخت اتوماتیک کوره ها:

کارخانه آجر ملیکا در سال 1392 با همکاری نخبگان شهرک علمی و تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای ایجاد پختی کامل، یکنواخت و همگن سازی و ایجاد ثبات رنگ در پخت های بعدی و قبلی اقدام به تهیه نرم افزار و سخت افزاری که بتواند پخت آجرهای نما را به بهترین شکل ممکن انجام دهد نمودند. که در طی سالهای گذشته دائماً سیستم پخت فوق به روزآوری شده است، که در این سیستم با کنترل کامل دما و هوای مورد نیاز داخل کوره در تمامی روش های پخت (اکسیداسیون و احیا) و تمام محصولات (نسوز و شیل) به بهترین شکل ممکن انجام می شود. سیستم فوق با کشیدن Graf & Terand در تمامی مراحل روند پخت را به صورت کامل تحت کنترل قرار می دهد، تا محصول نهایی با بهترین کیفیت پاسخ گوی نیاز مشتریان در تمام نقاط کشور باشد.